Levering binnen 24 uur
eenvoudig retourneren
volg uw zending met track & trace

Alle reviews

Past perfect om de drager, op deze manier is de drager beschermt tegen vuil en/of beschadigingen.

Geschreven door: Henk de Boer

Product: Diamant TG opbergtas

Zeer tevreden over de fietsendrager. In eerste instantie een fabricagefoutje, meteen opgelost door onderdeel toe te zenden. Super service! De fietsendrager zelf is super handig en heel praktisch in gebruik, compact op te bergen. Wij zijn super tevreden met onze aankoop.

Geschreven door: Kurt en Diane

Product: Pro User fietsendrager Diamant SG3

Na bestelling snel geleverd. Goed verpakt en schadevrij. Perfecte pasvorm in de Seat Mii.

Geschreven door: R.M. Gerritsma

Product: Zijwindschermen Seat Mii

HET PAST! En dat is altijd fijn. Goede, snelle service en duidelijke website.

Geschreven door: Diana Westerman

Product: Volkswagen Golf 7 | variant | bouwjaar 2013 t/m heden | open dakdrailing | BQ dakdragers

prima dakdragers voor een prima prijs

Geschreven door: Rudie

Product: Peugeot 2008 | bouwjaar 2013 t/m heden | open dakdrailing | BQ dakdragers

Pasvorm is perfect, en montage kost hooguit 5 minuten. Omdat ik voor een donker getinte versie ben gegaan, past dit heel mooi bij m’n zwarte dak!

Geschreven door: Marnix van Es

Product: Zijwindschermen Opel Corsa

ziet er goed uit.

Geschreven door: Hans Beernink

Product: Automatten Opel Astra G | bouwjaar 1998 t/m 2004

Vandaag binnen, ziet er prima uit en voldoet aan de eisen , waaraan hij volgen ons zou moeten voldoen. Nu nog uitproberen m aar ik heb er alle vertrouwen in. Snelle levering. Heb droog geoefend in de huiskamer om hem uit te klappen. Snel en makkelijk te doen.

Geschreven door: Frans van Haalen

Product: Spinder fietsendrager Xplorer + (Plus)

Binnen 24 uur geleverd en prima priduct

Geschreven door: John

Product: Pro User fietsendrager Diamant

Mijn eerste trekhaak fietsen drager en deze bevalt zeer goed.

Geschreven door: Peter

Product: Pro User fietsendrager Diamant TG

Super fietsdrager, die absoluut snel geleverd werd. Aanrader!!

Geschreven door: Richard

Product: Pro User fietsendrager Diamant SG2

Mooi en degelijke dakdragers. Alleen bij wat minder licht is het soms moeilijk om de inbusbouten te vinden.

Geschreven door: Peter

Product: Peugeot 2008 | bouwjaar 2013 t/m heden | open dakdrailing | BQ dakdragers

Fijne fietsendrager. Heel makkelijk in gebruik. Snelle levering., binnen een dag.

Geschreven door: Wim Opdam

Product: Spinder fietsendrager Xplorer + (Plus)

Goed product, juiste prijs en op tijd geleverd

Geschreven door: P. Weijers

Product: Wieldoppen 14 inch Sparco | Lazio grijs/zwart

Hartstikke goed, goede prijs en snelle levering

Geschreven door: P Weijers

Product: Wieldoppen 14 inch Sparco | Lazio grijs/zwart

Bestelling is vlot geleverd. Helaas nog geen sneeuw om de kettingen op te testen

Geschreven door: Benno de Zwart

Product: Sneeuwkettingen Tesla model 3 | 18 inch 235/45R18 | Husky

Professionnele werking.

Geschreven door: raymond

Product: ProUser onderdeel

Goede kwaliteit voor die prijs.

Geschreven door: P poppe

Product: wieldoppen 15 inch Grand Prix S | silver/antraciet

Inmiddels de klacht verholpen door de klant nieuwe slotjes te sturen

Geschreven door: Jazzley

Product: Nissan Qashqai | bouwjaar 2014 t/m heden | open dakrailing | Aguri dakdragers

Nog niet gebruikt, maar op het oog zien ze er goed uit.

Geschreven door: Ibolya

Product: Automatten Nissan Juke | bouwjaar 2010 t/m 2014

Past prima, mooie stevige tassen. Veel opbergruimte, vooralsnog eengoede kwaliteit.

Geschreven door: Ibolya

Product: Nissan Juke 2010-2014 Kjust Car Bags 3 Stuks

Super tevreden, snelle levering en de matten passen perfect ( ondanks dat het om een vrij oud model auto ging )

Geschreven door: van Wolferen

Product: Rubber automatten Fiat Punto | 2002 t/m 2010

prachtig sportief model

Geschreven door: Ver Eecke Franky

Product: wieldoppen 16 inch Missouri | glans zwart met rode rand

Goede en stevige wieldoppen passen perfect

Geschreven door: Remy

Product: wieldoppen 14 inch Maximus | Zwart/Rood/Chrome

Ik heb de dragers nu een aantal keren gebruikt. Heb veel problemen met een van de slotjes. Deze wil zeer moeilijk open of dichtgedraaid worden. Steeds komt het hele slotje er in zijn geheel uit maar met de sleutel er muurvast in. Al met al matig tevreden. Het zou fijn zijn als mijn klacht verholpen kan worden.

Geschreven door: B.Baljon

Product: Nissan Qashqai | bouwjaar 2014 t/m heden | open dakrailing | Aguri dakdragers

hellaas passen de gaten niet.

Geschreven door: Van Hoogstraten Rijwielen bv

Product: Automatten Ford Transit Custom | bouwjaar 2013 t/m heden | 2 delig

Een van de voeten bleek defect. Kwam erachter toen ik net alles op het dak had en één vd voeten dus niet goed klemde.

Geschreven door: Niels Krouwel

Product: Skoda Octavia | combi | bouwjaar 2013 t/m heden | open dakdrailing | BQ dakdragers

Kwalitatief matig product, het is wat gepruts om te installeren, gelukkig hoeft dat maar een paar keer per jaar. 1 schroef is al vastgelopen, als je Thule gewend bent is dit wel wat anders.

Geschreven door: Herman

Product: Saab 9-5 | sport estate | bouwjaar 2005 t/m 2011 | open dakrailing | Aguri dakdragers

goede pasvorm

Geschreven door: hubersauto

Product: wieldoppen 14 inch Florida | silver

Staat super stoer. Maakt mijn zwarte bestelbus nog "dikker". Voor de zekerheid nog extra vastgezet met een zwarte tyrips, zie je niet veel van.

Geschreven door: Andree Troost

Product: wieldoppen 16 inch Utah | zwart

Mooie, stevige fietsendrager. Makkelijk in gebruik. Mooi dat alles op slot kan. Ruime afstand tussen de twee fietsen(e-bike's). Oprijgoot is een handig middel.

Geschreven door: Willem Zoeteweij

Product: Spinder fietsendrager Xplorer + (Plus)

Piet, Geweldige makkelijk te handelen fietsendrager, eenvoudig op en af te monteren. Stabiel tijdens het rijden. Topproduct.

Geschreven door: Piet Bakker

Product: Spinder fietsendrager Xplorer + (Plus)

Helaas was de levertijd van de SG2 ruim een maand langer. Prima fietsendrager voor twee elektrische fietsen. Snelle montage als je alles hebt afgesteld voor de fietsen. Geleverd met extra set riempjes en lange riem voor extra borging aan de grote beugel. Makkelijk inklapbaar en op te bergen.

Geschreven door: Rob

Product: Pro User fietsendrager Diamant SG2

Supersnelle levering, zeer tevreden

Geschreven door: Henk

Product: Pro User fietsendrager Diamant SG2

geen 5 * omdat aan één kant een slotje afbreken door vandalen mogelijk is.

Geschreven door: Peter

Product: Fiat Sedici | bouwjaar 2006 t/m 2013 | open dakdrailing | BQ dakdragers

Op de tijd geleverd makkelijk te installeren

Geschreven door: Heleen

Product: Pro User fietsendrager Diamant SG2

Super mooie wieldoppen!

Geschreven door: Bernard van beuzekom

Product: wieldoppen 14 inch Orden BS | silver/zwart/chrome

Prima product. Lang op gewacht. Paar keer gebeld. Gemakkelijk te monteren.

Geschreven door: Jacqueline

Product: Pro User fietsendrager Diamant

Jammer dat de 7 weken levertijd uit mijn bericht zijn verwijderd. Dit soort censuur kan wellicht in Rusland maar ik verwacht een volledige eerlijke plaatsing.

Geschreven door: H. Mensinga

Product: Pro User fietsendrager Diamant SG2

Goed en makkelijk te instaleren. Wel wat zwaar. Nadat hij weer beschikbaar was binnen 4 dagen geleverd.

Geschreven door: W A

Product: Pro User fietsendrager Diamant SG2

Zware kwaliteit drager. Prima zelf op de haak te monteren. Twee elektrische fietsen plaatsen is nog een dingetje, daar de 'middenmotoren' veel breder zijn dan een voorwiel motor etc. Je moet ook met de trappers wat goochelen om de boel niet te beschadigen. ( geldt voor elke drager dus!) Goed eenmalig afstellen dus van de 'wielblokken' en overigen. Let op dat de' oprijgoot' niet onder een achterwiel komt te zitten, dan kan je alles weer loshalen. Duidelijk dat ik voor het eerst een drager gebruik en wat handiger moet worden. Helaas wel een langere levertijd dan verwacht

Geschreven door: H. Mensinga

Product: Pro User fietsendrager Diamant SG2

Prima fietsendrager. Gemakkelijk en simpel te monteren. Opvouwbaar mét opbergtas voldoet prima.

Geschreven door: Richard

Product: Pro User fietsendrager Diamant

Sg2 kon niet geleverd worden na de aangegeven 3 weken, zou 4 weken later pas geleverd kunnen worden. Ivm naderende vakantie de optie gekozen om de voorganger van dit type te laten leveren, ook 1,5 week later. De drager zelf is ideaal in gebruik.

Geschreven door: Wim

Product: Pro User fietsendrager Diamant SG2

Goed product maar moest er wel lang op wachten!

Geschreven door: Mario

Product: Pro User fietsendrager Diamant

is perfect pas voor mijn 207 sw!

Geschreven door: peter

Product: Peugeot 207 SW | bouwjaar 2007 t/m 2013 | open dakdrailing | BQ dakdragers

Geweldige dakdrager. Gemakkelijk te stellen en past mooi tussen de railingen van de auto

Geschreven door: Robin

Product: Citroen C4 Cactus | Bouwjaar 2014 t/m heden | open dakrailing | Aguri dakdragers zwart

Zeer snelle levering. Ben zeer tevreden

Geschreven door: Henk Drost

Product: Volkswagen Golf 7 | variant | bouwjaar 2013 t/m heden | open dakdrailing | BQ dakdragers

De dakdragers zijn goed uitgevoerd en passen precies. Materiaal is uitstekend. Makkelijk in te stellen. Goed sleutelsysteem. Zeer tevreden.

Geschreven door: Jurjen

Product: Ford Kuga | Bouwjaar 2013 t/m 2016 | open dakrailing | Aguri dakdragers

Mooi, degelijk en goed passende dakdragers. Tijdens het rijden is wel een lichte ruis te horen boven de 100km per uur. Toch zeer tevreden.

Geschreven door: Pieter

Product: Volkswagen Touran | bouwjaar 2010 t/m 2015 | open dakrailing | Aguri dakdragers zilver

past als een handschoen !

Geschreven door: Arnout Gollmer

Product: Hyundai i30 | Bouwjaar 2008 t/m 2012 | open dakrailing | Aguri dakdragers

Goede dakdragers en sterk. Ik ben best kieskeurig over producten, maar dit is perfect.

Geschreven door: R.H.Bronkhorst

Product: Volkswagen Touran | bouwjaar 2015 t/m heden | open dakrailing | Aguri dakdragers zilver

deze drager besteld voor een goede prijs maar alleen heb ik 6 weken moeten wachten voor dat hij er was. ik had een diamant besteld en kreeg een diamant black??? die volgens de prouser site niet meer te bestellen is. we gaan hem van het weekend meteen uit testen

Geschreven door: ed van wijk

Product: Pro User fietsendrager Diamant

passen goed en zijn makkelijk erop te zetten.. enige minpuntje is het rubberen stuk wat je er tussen moet zetten

Geschreven door: Jurri

Product: Hyundai Tucson | Bouwjaar 2004 t/m 2010 | open dakrailing | Aguri dakdragers

Besteld voor zwarte paardentrailer met zilveren accenten waar deze wieldoppen een mooi compleet en stoer uiterlijk aan hebben gegeven. Handig en makkelijk te monteren. Ben er blij mee!

Geschreven door: Karianne

Product: wieldoppen 13 inch Emotion BS | zwart/silver

Besteld op 9 juni. Helaas door de grote vraag naar fietsdragers niet direct te leveren. Zou pas op 22 juli geleverd kunnen worden. Is toch al op 17 juli uiteindelijk geleverd. Keurig op de hoogte gehouden door de leverancier. De Diamant SG 2 ziet er goed afgewerkt uit. Eerste keer in elkaar zetten (is bijna niets) en montage is zeer eenvoudig. Zet zichzelf keurig recht op de trekhaak.Met behulp van de oprijgoot (optioneel) is het plaatsen van de relatief zware elektrische fiets een peulenschil. Fietsen staan zeer stabiel tijdens het rijden. Het pedaal om de fietsen te laten kantelen werkt prima. Je hebt dan heel praktisch de handen vrij om het kantelen te begeleiden. Al met al zeker het wachten waard!!

Geschreven door: Hans Snellenburg

Product: Pro User fietsendrager Diamant SG2

Zeer compleet en heel functioneel. Prijs - kwaliteit is daarom uiterst gunstig. Echter, de handleiding is niet duidelijk. Bijvoorbeeld het bevestigen van de armen waarmee je de fietsen vastzet is een zoektocht. You-tube filmpjes helpen hierbij evenmin. De filmpjes zijn wel handig bij het bevestigen op de trekhaak en om de drager in gebruik te nemen. Het blijft natuurlijk ook een kwestie van oefenen en ervaring. Samenvattend: zeer tevreden.

Geschreven door: Nelis van Binsbergen

Product: Pro User fietsendrager Diamant SG2

Zeer fijne fietsdrager voor onze Stella en amslod e-bike. Voelt zeer degelijk aan en dus van goede kwaliteit. Het monteren is zeer eenvoudig, alles even eenmalig instellen voor je fietsen zoals de afstand voor de wielen en de extra klemmen om de fiets op ze plek te houden. Monteren op trekhaak gaat in 1 keer. Hangt stevig achter de auto en zal niet zomaar loslaten. Zeer tevreden over levering want 22kg is best wat voor de vervoerder. heel klein verbeter puntje is de klant op de hoogte van de vertraging(van 1 week naar drie weken). Kan gebeuren maar breng je klanten op de hoogte.

Geschreven door: Frans Hermsen

Product: Pro User fietsendrager Diamant SG2

Geweldige fietsendrager! Makkelijker de trekhaak te zetten. Zeer stevig! Aanrader!

Geschreven door: Gerrit

Product: Pro User fietsendrager Diamant SG2

De levering duurde wat langer ws de drukte door corona virus. Het was even puzzelen hoe de buizen bevestigd moesten worden. De dop eraf draaien dan gaat de greep open. Beschrijving zou beter kunnen. Net uitgeprobeerd, het bevestigen is eenvoudig met z'n tweeën, alleen lijkt mij lastig. Fietsen zitten goed vast, even lastig met tweede stang bevestigen, leek iets tekort. Maar lukte wel. We denken dat we er veel plezier meegaan hebben.

Geschreven door: Ingrid

Product: Pro User fietsendrager Diamant SG2

Eenvoudige montage, stevige constructie, opletten voor doorsnijden kabels. Goede service en klantvriendelijke benadering.

Geschreven door: Jos

Product: Pro User fietsendrager Diamant SG2

Prima in orde. Top service.

Geschreven door: Mick

Product: Zijwindschermen Ford Focus

Mooie, compacte fietsendrager. Makkelijk in het gebruik.

Geschreven door: Truus

Product: Spinder fietsendrager Xplorer + (Plus)

Inmiddels een paar keer gebruikt met onze gewone fietsen, heel tevreden tot nu toe!

Geschreven door: Henk Noorman

Product: Spinder fietsendrager Xplorer

Drager is makkelijk te monteren. Gebruiksaanwijzing is niet echt duidelijk. Kijk op YOUTUBE voor installatie en montage. Levering was op tijd. Alles netjes verpakt.

Geschreven door: Niek

Product: Pro User fietsendrager Diamant SG2

Ik had alleen een foto van het item dat ik zocht. De helpdesk heeft het productnummer opgezocht en bestellen was vervolgens zo gebeurd.

Geschreven door: D. Voois

Product: ProUser onderdeel

Past

Geschreven door: Wim Gibcus

Product: Pro User sleutel

Mooie dakdragers! Duidelijke handleiding. Alleen staat er niet in welke aan de voorzijde moet en welke aan de achterzijde. Maar dat is ook het enige minpuntje. Ik ben erg tevreden!

Geschreven door: Gerard Van Gelder

Product: Peugeot 4007 | bouwjaar 2007 t/m 2011 | open dakrailing | Aguri dakdragers

Het duurde even voordat ik ze binnen had, maar de dragers zijn prima. Complimenten voor TPS. De zending van het eerste paar is zoekgeraakt, maar na een keurig telefoontje is dezelfde dag nog een tweede zending gedaan. De dag erna in huis!

Geschreven door: Olaf Steenman

Product: Citroen C4 Cactus | Bouwjaar 2014 t/m heden | open dakrailing | Aguri dakdragers zwart

Ook de nieuwe variant van de twinny load werkt weer top! Super handig om mijn twee E-Bikes. Ik ben er blij mee en raad hem ook zeker aan.

Geschreven door: Jeffrey van der Broek

Product: Twinny load fietsendrager E-Carrier II

Geleverd volgens afspraak, keurig.

Geschreven door: Ger

Product: Pro User fietsendrager Diamant SG2

Goed product voor redelijke prijs

Geschreven door: Klaas Swaving

Product: Pro User fietsendrager Diamant SG2

Ik heb de fietsendrager opgehaald. Kort daarop gebruikt en gezegd moet worden, vrij eenvoudig te plaatsen. Je kan beter een youtube filmpje bekijken dan de beschrijving te lezen. Eigenlijk wijst de weg vanzelf. Super handig weg te zetten in bijgeleverde tas. Dus....conclusie: weer een tevreden klant.

Geschreven door: Gerard Mak

Product: Pro User fietsendrager Diamant SG2

Snel geleverd en product is volgens verwachting. Aanrader

Geschreven door: Hans

Product: Pro User fietsendrager Diamant SG2

Geen idee hoe de dakdragers zijn. Ik heb alleen 2 dagen geleden een mededeling gekregen dat de bestelling verstuurd is. Maar in plaats van een track and trace code zat er een verzoek om het product te beoordelen bij. Beetje onlogisch...

Geschreven door: Olaf Steenman

Product: Citroen C4 Cactus | Bouwjaar 2014 t/m heden | open dakrailing | Aguri dakdragers zwart

Top quality, does what it says on the box and easily. If you're out of shape get the ride on accessory, make it easy for yourself. Slight reservation over the straps supplied but they held fast for a 90 km ride with motorway and b roads combined. Not tried the carry bag yet but no doubt it will do the trick.

Geschreven door: Andrew

Product: Pro User fietsendrager Diamant SG2

Het product is uitstekend. Helaas ben ik niet echt positief over het bedrijf. Door slechte communicatie, niet optijd binnen. En dat was een grote teleurstelling

Geschreven door: Niels

Product: Rubber automatten Alfa Romeo Mito | 2008 t/m heden

rubber is dun en aan de randen slordig uitgesneden

Geschreven door: klappe

Product: Kofferbakmat Skoda Yeti | bouwjaar 2009 t/m 2018 | met reservewiel

Fietsdrager op de aangegeven tijd keurig afgeleverd, fietsdrager is met de duidelijke gebruikershandleiding relatief simpel gebruiksklaar te maken. De drager is wel aardig aan gewicht, maar is zeker handelbaar. Montage op afneembare trekhaak gaat perfect, klemkracht hoefde niet te worden aangepast, je moet wel enige kracht uitoefenen om de hendel door te drukken voor vergrendeling op de kogel. Vervolgens wel even kijken of de drager recht achter de auto staat. De drager stelt zichzelf horizontaal op de kogel, behoefd dus geen extra aandacht bij het plaatsen. Let wel even op als je de drager weer van de kogel haalt, hou bij het liften van de vergrendelingshendel de drager vast, deze valt anders op de grond, met evt. schade aan de drager tot gevolg. Kentekenplaat en verlichtingsunits zijn simpel en snel op hun plaats te brengen, wel even controleren of deze goed in de vergrendelingen zitten. Ook het terugplaatsen gaat eenvoudig, alles zonder gereedschap, drukken, schuiven en klikken, dat is alles. Fietsen staan stevig op de drager, ik wikkel wel een stukje stof om de frame buizen , om evt. beschadigingen van de beugelklemmen aan het fietsdrager te voorkomen. Fietsen en drager staan stabiel tijdens het rijden, woonerven, secundaire wegen en snelwegen geen enkel probleem. Het kantelen van de drager middels het penaal gaat ook prima, alleen het weer overeind zetten van de drager vraagt wel wat inspanning, doordrukken tot de hoorbare klik en alles staat weer recht en stabiel. Kortom, ik ben tot nu toe zeer tevreden en content met deze fietsdrager.

Geschreven door: Henno

Product: Pro User fietsendrager Diamant SG2

Dit is voor de complete wieldoppen set, dat zijn 4 wieldoppen.

Geschreven door: Jarno Kuipers

Product: wieldoppen 13 inch VR | zwart

Goed product voor een mooie prijs.

Geschreven door: Chris

Product: Pro User fietsendrager Diamant SG2

hoi met Abdu deze wieldoppen kost is 29 euro .mijn vraag is deze kost van en stuk of voor 4 wieldoppen

Geschreven door: Abdu

Product: wieldoppen 13 inch VR | zwart

Product kan ik niets over zeggen, echter de aflevering is ronduit slecht. Omdoos was open , plakband was open gesneden en doos van het product was ook de folie vanaf. Zeker niet meer kado waardig. Daarbij 2 dgn later afgeleverd dan de ttr code vermeld

Geschreven door: C. Enthoven

Product: wieldoppen 13 inch Orden | zwart/chrome

Slechte verzending. Verpakking en ijspakking beide stuk en open. Aangezien de wieldoppen in orde lijken en ik geen zin in retourneren had, heb ik ze gehouden. Ok de koerier was al weg voordat ik bij de deur was, zodat ik haar hier niet op kon aanspreken

Geschreven door: C. Enthoven

Product: wieldoppen 13 inch Orden | zwart/chrome

De automatten zijn van een mooie kwaliteit maar zeker niet zoals op de tekening is aangegeven de matten voor achterin zijn de kleine versie en die waren bij andere aanbieders stukken goedkoper te krijgen ik zal zeker niet meer bij deze aanbieder bestellen

Geschreven door: Sanne Elshof

Product: Automatten Opel Corsa D | bouwjaar 2006 t/m 2014

De dakdragers passen prima op de dakrailing. De dakdragers werden snel geleverd.

Geschreven door: M. Lute

Product: Citroen C4 Cactus | Bouwjaar 2014 t/m heden | open dakrailing | Aguri dakdragers zwart

Super! Snelle levering, de volgende dag in huis, alles compleet zelfs met beschermhoes erbij.

Geschreven door: Annelies

Product: Pro User fietsendrager Diamant SG2

Goede service, snelle levering Mooie stevige wieldoppen

Geschreven door: Jan

Product: Wieldoppen 15 inch Sparco | Lazio zilver/grijs

Zeer content met het afgeleverde product snel en een goede service.

Geschreven door: Rodger Benig

Product: Volkswagen T-Cross | bouwjaar 2018 t/m heden | open dakdrailing | BQ dakdragers

Prima universele dakdragers. Wel heb je een paar sterke handen nodig om de rubberen band in de stijl te drukken. Verder jammer dat je met een moersleutel de dakdragers moet vastdraaien, kost je in totaal 10 minuten extra tov een geavanceerd systeem, maar wat is 10 minuten als ik ze maar 1 x per jaar gebruik

Geschreven door: Stoorvogel Peter

Product: Skoda Kodiaq | bouwjaar 2016 t/m heden | open dakdrailing | BQ dakdragers

Mooie wieldoppen vind alleen de Roode kleur niet echt dekkend zwart schijnt door

Geschreven door: A. Barendse

Product: Wieldoppen 14 inch Sparco Sicilia | zwart/rood/carbon

Snelle verzending, product is wat ik ervan verwachtte. Handleiding is wat summier, die had wat duidelijker gekund.

Geschreven door: Niek

Product: Skoda Fabia | combi | bouwjaar 2014 t/m heden | open dakdrailing | BQ dakdragers

Prima product, licht van gewicht en gemakkelijk te monteren

Geschreven door: Wolfert

Product: Kia Ceed SW | bouwjaar 2007 t/m 2012 | open dakdrailing | BQ dakdragers

Levering snel. Heb het product alleen nog niet kunnen uittesten;-)

Geschreven door: Jack

Product: Skidrager voor 1 paar ski’s | Menabo

Simpel en snel te monteren. Snelle levering. Kortom: Prima.

Geschreven door: Jack

Product: Skidrager voor 1 paar ski’s | Menabo

Zien er prachtig uit onder mijn C1!

Geschreven door: Thomas

Product: Wieldoppen 14 inch Orden BR | zwart/rood

Goed en snel geleverd

Geschreven door: Marijke

Product: Sneeuwkettingen 17 inch

Product was op de uiteinden beschadigd/ingedrukt. Waarschijnlijk door transport. Moest het met de hand terug buigen anders paste het afsluitdopje er niet op. Verder ziet het product er goed uit.

Geschreven door: O.J.Saya

Product: Toyota Avensis | wagon | bouwjaar 2003 t/m 2009 | open dakdrailing | BQ dakdragers

Mooie dakdragers alleen op de KIA Stonic passen ze niet goed. Eindstop ingekort anders was de voorste rail te kort.

Geschreven door: Andre

Product: Kia Stonic | bouwjaar 2017 t/m heden | open dakdrailing | BQ dakdragers

Na bevestigend antwoord te ontvangen of ze ook geschikt zijn voor een SAAB 9-5 heb ik ze besteld. Ik heb geprobeerd de dakdragers op de 9-5 estate uit 2004 te monteren. Ik heb ze tot het uiterste uitgeschoven, maar zou kracht moeten zetten om ze op de dakrails te krijgen. Heb besloten dat niet te doen om niet te forceren en om geen schade aan de dragers, rubbers of rails toe te brengen en verzocht ze te retourneren.

Geschreven door: L. de Bruin

Product: Saab 9-3 | estate | bouwjaar 2005 t/m 2011 | open dakdrailing | BQ dakdragers

Snelle levering en goede service

Geschreven door: Jon Lindeboom

Product: Automatten Tesla model 3 | bouwjaar 2018 t/m heden

Super snelle levering. Hoewel de goot niet was voor de pro user Compact heb ik hem toch gekocht. een paar gaatjes geboord voor de pen, en zelf een tussen stuk gemaakt ( gootje) van hout. ik ben er heel blij mee, niet meer die zware fietsen op tillen.

Geschreven door: M. Kasteleijn

Product: Diamant oprijgoot

Prima product geleverd. Op werkdagen bestelde artikelen worden binnen 24 uur bezorgd. Ik heb de matten op zaterdag besteld en ze kwamen op woensdag terwijl ik ze dinsdag verwacht had. Maar het was geen enkel probleem en ik ben tevreden, juist ook omdat er niet veel leveranciers zijn op internet van matten voor de Auris Touring Sports

Geschreven door: Erik

Product: Rubber automatten | Toyota Auris | Touring Sport | 2013-heden |

heel fijn dat de onderdelen een nummer hebben en maakt bestellen en communiceren erg makkelijk. Verder is TPS trading heel proactief wat zeer gewaardeerd word.

Geschreven door: Eric Sanders

Product: ProUser onderdeel

Lader zou voor de kerst geleverd worden. Ik werd aan het lijntje gehouden waardoor uiteindelijk te laat werd meegedeeld dat het niet op tijd geleverd werd en ik niet meer bij een andere leverancier kon bestellen. Voordat je bestelt, check eerst of ze het echt op voorraad hebben!

Geschreven door: Sab

Product: Phone Charger Tesla Model 3 | bouwjaar 2018 t/m heden

Zeer mooie dakdragers die perfect passen en makkelijk te bevestigen zijn. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Geschreven door: Eric

Product: Mazda 6 sportbreak | bouwjaar 2012 t/m heden | open dakrailing | Aguri

Prima kwaliteit, snel geleverd

Geschreven door: Ron

Product: Automatten Tesla model 3 | bouwjaar 2018 t/m heden

Wieldoppen voldoen aan de verwachting. Gaan onder bmw e46 winterbanden set.

Geschreven door: Engbert

Product: Wieldoppen 15 inch Sparco Bari | zwart

Goed afgeleverd

Geschreven door: Gerard

Product: Sneeuwkettingen 17 inch

Prima mattenset voor deze prijs. Pasvorm ok Snel binnen 1 werkdag geleverd.

Geschreven door: Roelof

Product: Automatten Tesla model 3 | bouwjaar 2018 t/m heden

Product gemakkelijk te vinden op de site. Snelle levering. Product voldoet volledig aan de verwachtingen. Negatief: een duidelijke Nederlandse gebruiksaanwijzing ontbreekt.

Geschreven door: Machiel

Product: Sneeuwkettingen 19 inch

Snelle levering en goede service.

Geschreven door: Terry Schamp

Product: wieldoppen 16 inch Mega | silver/zwart

Zeer snelle en correcte levering, mooie kwaliteit

Geschreven door: Henk Middelkamp

Product: Wieldoppen 14 inch Grip zilver/zwart

Zien er prima uit voor deze prijs. Alleen beetje vreemd dat er twee grote nieten door de matten heen geslagen zijn, die zelfs gaten achterlaten. Je ziet het niet echt vanwege het tapijt..

Geschreven door: Jan Jaap Smit

Product: Automatten Tesla model 3 | bouwjaar 2018 t/m heden

Maten lijken er prima uit te zien. Passen prima. Op het eerste oog ben ik goed tevreden

Geschreven door: Martin

Product: Automatten Tesla model 3 | bouwjaar 2018 t/m heden

De matten voldoen aan mijn verwachting

Geschreven door: Bentum.d

Product: Rubber automatten Fiat 500L | 2017 t/m heden

Keurige en prima passende matten voor een mooie prijs. En snel geleverd. Aanrader.

Geschreven door: Jaap

Product: Automatten Tesla model 3 | bouwjaar 2018 t/m heden

Top! Past perfect, precies waar ik naar op zoek was.

Geschreven door: Leo Dercksen

Product: Rubber automatten Tesla Model 3 | bouwjaar 2018 t/m heden

Verbaasd dat er niet standaard automatten in mijn Tesla Model 3 zaten, toen deze gevonden! Matten passen precies en de prijs is top!

Geschreven door: Akkelee

Product: Automatten Tesla model 3 | bouwjaar 2018 t/m heden

Bedankt! Foto is inmiddels aangepast

Geschreven door: Eigenaar TPS

Product: Rubber automatten Tesla Model 3 | bouwjaar 2018 t/m heden

Bedankt voor de beoordeling, uw bestelling heeft inderdaad langer geduurd omdat het 1 van de eerste automatten sets in het land was! We hebben de foto inmiddels aangepast

Geschreven door: Eigenaar TPS

Product: Rubber automatten Tesla Model 3 | bouwjaar 2018 t/m heden

Goed en paste perfect in de auto

Geschreven door: Mansour Heshmatikhah

Product: Rubber automatten Tesla Model 3 | bouwjaar 2018 t/m heden

Foto's komen niet overeen met geleverd product. Geleverde matten passen goed maar zijn lelijker dan de matten op de foto.

Geschreven door: Jan

Product: Rubber automatten Tesla Model 3 | bouwjaar 2018 t/m heden

Paste perfect en in 2 werkdagen thuis!

Geschreven door: Jaap

Product: Rubber automatten Tesla Model 3 | bouwjaar 2018 t/m heden

- De eerste foto is anders dan de levering. Op die foto zie je niet dat je de achtermatten aan elkaar moet klikken. - Het midden stukje is ook iets korter dan verwacht - De levertijd was best lang (enkele weken) Positief: - de maat is correct voor de Model 3 - de geur van het rubber is aanwezig, maar niet storend, beetje vergelijkbaar met vanille ;-) - ondanks de maat van het middenstuk achter, is dit wel precies wat ik zocht; bescherming tegen natte en vieze schoenen. TIP: foto’s aanpassen om de verwachting bij te stellen en verwarring te voorkomen.

Geschreven door: Richard

Product: Rubber automatten Tesla Model 3 | bouwjaar 2018 t/m heden

Mooi design, makkelijk bevestiging alleen slotjes zijn niet echt robust en duidelijk wanneer open/dicht zijn. Verder alles Ok

Geschreven door: Gerard Kanters

Product: Seat Arona | bouwjaar 2017 t/m heden | open dakrailing | Aguri dakdragers

Nette goede box. Wel relatief breed. Alleen bevestiging aan de niet open zijde is lasting. Problemen met DHL maar zeer netjes en snel opgelost door TPS.

Geschreven door: Gerard Kanters

Product: Travelbox dakkoffer mat zwart | 320 liter

Heerlijke grote dakkoffer, eenvoudig in gebruik, stevig. Doordat de koffer redelijk hoog is, kunnen er met gemak meerdere bigshoppers in geplaatst worden. Kortom; veel ruimte!

Geschreven door: Veldman

Product: Travelbox dakkoffer mat zwart | 580 liter

Zeer scherp geprijsd en toch een goede kwaliteit? Het kan! Ik ben erg blij verrast met de zeer nette matten, doen niet onder voor de officiële matten! Ook prettige en snelle communicatie en levering!

Geschreven door: Robbin

Product: Automatten Tesla model 3 | bouwjaar 2018 t/m heden

Zeer tevreden snel geleverd

Geschreven door: Harry

Product: Pro User fietsendrager Diamant SG2

Goedkoop maar perfect voor 1 a 2 keer in het jaar op vakantie

Geschreven door: Freek

Product: Universele dakdragers voor open dakrailing tot 120cm

Goede en duidelijke service. Bedankt

Geschreven door: Wiebe

Product: Towbox V1 | Zwart

Super blij met de Towbox V 2 Dog, snelle levering en goed onderling contact/afhandeling. Klant vriendelijk, kunnen andere die in de zelfde branche zitten hier in het Zuiden een voorbeeld aannemen. Volgende x bij het aanschaffen van een product ga ik eerst kijken bij TPS Trading.

Geschreven door: Vogels T

Product: Towbox V2 | Zwart

Voorste slang goed. Achterste te lang. Beide kant in gekort plus sleuf langer gemaakt. Sloten bijna niet op te krijgen.

Geschreven door: Marco van Noort

Product: Citroen C4 Cactus | Bouwjaar 2014 t/m heden | open dakrailing | Aguri dakdragers zwart

we hebben hiervoor ook een twinny load gehad voor onze gewone fietsen perfect....,doch nu voor onze e-bikes...pfoe wel even wennen....het concept is eenvoudig en doelmatig...maar het vastzetten aan de stang van de fiets....misschien is het wennen, maar.......

Geschreven door: Hans en Corrie

Product: Twinny load fietsendrager E-Carrier II

Prima en snel

Geschreven door: C E Van den Ham

Product: Automatten Suzuki Vitara | bouwjaar 2016 t/m heden

Bedankt voor de snelle levering!

Geschreven door: AK

Product: Sneeuwkettingen 18 inch

Mooie wieldoppen voor een redelijke prijs . Service is top. Dank u wel ????

Geschreven door: Erwin

Product: Wieldoppen 14 inch Sparco | Lazio zilver/grijs

super snelle levering, de post was nog eerder dan de melding van aflevering, product is ook perfect en de goedkoopste die ik kon vinden ,van de zelfde kwaliteit, top !!

Geschreven door: jan

Product: wieldoppen 16 inch Utah | chrome

Heel blij met mijn wieldoppen,zijn super mooi!!top service bedankt

Geschreven door: Lianne

Product: wieldoppen 15 inch LeMans | zwart/roze

Mooie fietsdrager, gemakkelijk te monteren op de auto, compact in het opbergen, ben tevreden over dit produkt.

Geschreven door: Jilles

Product: Pro User fietsendrager Diamant

Kettingen waren de volgende dag bezorgd

Geschreven door: Gerald

Product: Sneeuwkettingen 17 inch

Goede prijs kwaliteitverhouding en prettig geholpen.

Geschreven door: Hendrik

Product: Hapro dakkoffer Traxer 5.6 | 370 liter

Volgende dag in huis!

Geschreven door: Ilse

Product: Wieldoppen 14 inch LeMans | zwart/roze

Volgende dag thuis. top!

Geschreven door: Brend

Product: wieldoppen 14 inch Agat | zwart

was de volgende dag bij mij thuis en is makkelijk op de trekhaak te plaatsen

Geschreven door: De visser

Product: Pro User fietsendrager Diamant SG2

Volgende dag in huis

Geschreven door: Super

Product: Pro User fietsendrager Diamant

Ideaal voor onze elektrische fietsen

Geschreven door: roger benoit

Product: Pro User fietsendrager Diamant

Perfecte drager om me dochter af en toe op te halen

Geschreven door: Eline de witte

Product: Pro User fietsendrager Amber I

Net als mijn vorige Twinnyload is deze ook perfect

Geschreven door: fam van Eck

Product: Twinny load fietsendrager E-Carrier II

Heb ook een fietsendrager van Twinny Load, altijd goede kwaliteit/prijs net als deze dakkoffer

Geschreven door: Erik

Product: Twinny Load dakkoffer RST | 530 liter

Mijn collega heeft een Thule fietsendrager, deze was een stuk goedkoper maar doet niet onder aan kwaliteit

Geschreven door: B. Grave

Product: Pro User fietsendrager Diamant

Mooie stevige en compacte fietsendrager

Geschreven door: Bram

Product: Twinny load fietsendrager E-Carrier II

Makkelijk te monteren en snel geleverd!

Geschreven door: Van Vliet

Product: Pro User fietsendrager Diamant

Veilig betalen met:veilig betalen

Goed verpakt en bezorgd met:PostNLDPD